Slik Fikser Du Windows 10

Nå som Windows 11 er ute kan det være alfa og omega å vite hvordan man installerer det nye operativsystemet. Når du stiller maskinen tilbake windll.com/nn/dll/microsoft-corporation/xlive, vil alt bli tilbakestilt. Dette betyr at alle personlige filer, programmer og annet du har på maskinen vil forsvinne og må installeres på nytt. Ta en backup av viktige filer før du tilbakestiller din maskin. Som skanner hele PC-en for å finne slike programmer, filer og andre søppeldata som tar opp plass og sinker maskinen. Den brukervennlige utformingen gjør at du raskt og enkelt kan gi PC-en en justering når Avast Cleanup Premium oppdager at noe kan fjernes. Ifølge dataene våre er mer enn 55 % av alle installerte programmer utdatert, noe som fører til kritiske sikkerhetsproblemer.

  • Den var i oktober 2009, da 34 feil ble rettet opp, hvorav 8 var “kritiske”.
  • Du betaler ikke ekstra for noe du kjøper på nettstedet vårt – vår provisjon kommer direkte fra produsenten.
  • Selv om Microsoft nylig lanserte Windows 11, fortsetter selskapet å oppdatere Windows 10.
  • Utdaterte programmer kan gjøre PC-en sårbar overfor feil, krasj og sikkerhetsrisikoer.
  • Copyright © 2019PC ReperasjonVi tar forbehold om trykkfeil.

Full reset av nettlesere enten manuelt eller automatisk . Denne feilen påvirker bare visse versjoner av Intel Smart Sound Technology-drivere. Microsoft anbefaler å oppdatere disse driverne snart. Dette er en enkel måte å kvitte seg med restriksjoner på å få en gratis oppdatering til Windows 11.

For Windows 10

Folk spør hvordan du løser problemet effektivt. Bli kvitt infeksjonen manuelt kan være en langvarig oppgave og kan skade andre viktige systemfiler. Scan your PC with GridinSoft Anti-Malware to detect and delete Notadsreviews.com in the right way . Eksepsjonell Tilbud Notadsreviews.com is getting on the nerves of many users , så du er ikke den eneste offer. Scan your PC with GridinSoft Anti-Malware to detect and delete Differid.com in the right way . Eksepsjonell Tilbud Differid.com is getting on the nerves of many users , så du er ikke den eneste offer.

Dette er noe som ikke skal skje, men det skjer likevel hos ganske mange brukere. Viktige filer som dokumenter og bilder er borte etter oppgradering til Windows 10. Det finnes en rekke tiltak som kan brukes til å gjenopprette filene.

Gjør Som 42 086140 Computer Brukere Verden Rundt, Og Prøv En Gratis Skanning Med Slow

Atter andre sier det fungerer å trykke Control+Alt+Delete og klikke på den røde «av-knappen» nederst i det høyre hjørnet av skjermen. Windows 11-variantene som ligger aller mest i forkant er de som ligger under Dev Channel. Disse er først og fremst ment til bruk av utviklere, og gir tilgang til svært tidlige versjoner av Windows 11. Vi understreker igjen at om du velger å installere en slik versjon, så er det snakk om en testvariant som nærmest garantert har en rekke programvarefeil.

Nettsidene til produsenten, men flere produsenter har også gjort det lett for det. Du kan laste ned ett program så oppdatere programmet alle driverne for deg. Det er mye innmat i en pc, men du kan sjekke om de virker først ved å gå inn i enhetsbehandling på pc.